ujabban en dolgozom a Bioboltban es nem C, mert tole most mar teljese mertekben megvaltak a budhistak. nem birtak tovabb a stresszt amit C illagalis alkalmazasa okozott. szerencsre meg eppen elott par hettel be lettem oda agyazva en, igy most en hordom haza a tiz ora munka utan leirt, szavatossaga lejart finomsagokat.
illetve most en latom milyen is egy maroknyi, teljesen kulonbozo karakteru buddhistaval dolgozni.

Satjanatin: 52 eves, OCD azaz kenyszerbeteg mernokember. nagyon joindulatu, de teljesen el tud veszni az apro szoszmotokben, mint peldaul a kartondobozok osszehjtogatasanak rendes modja, a zoldseg gyumolcs preciz elrendezese a kirakatbanreggel (ezzel o ket orat tolt, mindenki mas pedig 20 percet). sokszor egy elborult elmeju szektatag benyomasat kelti ugyanis mesterien zsakmanyoltatja ki sajat magat a Nyugati Buddhizmus Baratai Rend javara. amolyan vak, onfelaldozo, vagy inkabb onfelnyarsalo alkat.

Pryjadaka: 48 eves manager, aki 25 eve vegan. nagyon megfontolt alkat, egyszerre sportos es bolcsolo, aki csak akkor beszel ha szukseges, igy nehez vele hetkoznapi kommunikaciot folytatni. nekem ez fura es zavaro, de nagyon nagyra ertekelem amikor egyszer egyszer komolyabb beszelgetesekbe bonyolodunk. mindig ugy erzem hogy valami tobb evszazados, megkozult krumplit probalok hamozni es dacara annak hogy altalaban egeszen jol tudok banni az emberekkel, itt aligha fog a bicskam.

Steve: nagydumas es jokepu meleg shop assistant, akit imadnak a vasarlok ugyanis elkepeszto lazasaggal kot bele akarkibe, teszi oket vagy sajat magat nevetes targyava. mellesleg kb 15 eve buddhista, de nem bevatott tagja a rendnek (ezert nincs olyan neve mint a tobbieknek), elotte pedig filmvago volt az angol reklamiparban. meghozza 35 milimeteres vago, amolyan igazi mesterember. o a legnyitottabb es legviccesebb alaklamazott.

akik most egy ideje nincsenek ott, az Mangala es Khemenanda. de lehet hogy nemsokara visszajonnek dolgozni ok is.

biciklivel jarok meloba, meghozza C biciklijevel, es a minap megvartam Pryadakat az egyik kanyarnal, ugyanis ugyanazon az utvonalon kerekezik munkaba ahol en is. gondoltam milyen tuti lesz majd, aztan csak anyit dumaltunk hogy tartsam a tempot.
hat en oszinten megprobaltam de a maga 48 evevel ez a ficko ugy hagyott el maga mogott hogy csak pislogtam. kb 5 percig tartottam a tempot, de mikor majd elkezdtem lihegni, rajottem hogy ez nem fog menni. foghatom arra hogy nem bicikliztem rendesen evek ota, vagy arra hogy neki sokkal gyorsabb, tuti biciklije van, de az igazsag az hogy majdnem otven evesen olyan testi (es szerintem lelki) egeszsege van ennek a fickonak, amit meg nem lattam. kb 20 evet tagadhatna le.