inkabb masrol:
a munkahelyemen alloviz van, alig tortenik barmi is. az utobbi ket hetben megvagtam egy audi reklamot, illetve a napokban osszeraktam a sajat verziomat az uj tarantino film elozeteseibol. a ket 2:30 as trailerbol csinaltam egy egyperceset. elobb utobb lehet hogy fol is kerul ide, mutatoba. viszont ezen kivul tenyleg alig tortenik valami sajnalatos modon. mindenesetre kihuzzuk a napot, aminek egy reszet mar pofatlanul olvasassal toltom, aztan hazabiciklizek es kitoltjuk a nap maradekat filmnezessel vagy lemezhallgatassal.
azt talan nem is mondtam hogy igyekszem rakapni a kortars klassizkusokra. pontositanom kell, a 20. szazadi komolyzenere. erre azert van lehetosegem mert nemreg az egyik charity shopba, ahol bennfentes vagyok beallitott valaki kb 250 lemezzel. Andy aki szombatonkent vana boltban, jo cimboram lett es engedi hogy hazavigyem a lemezeket, meghallgassam oket, eldontsem melyik kell, aztan meg ad 20-30 szazalek kedvezmenyt. ugyhogy boldog tulajdonosa vagyok tobbek kozott egy shostakovics es egy ravi shankar albumnak is. andy egyebkent a hatvanas eveit jarja, vegetarianus es hatalmas beszelokeje van. nincs otthona, ugyhogy orszagrol orszagra jar, szerez ismerosoket, dolgozgat, felretesz a kovetkezo utazasokra. kicsit, de nem nagyon hippi is szerintem (de legalabbis volt valamikor) bar most mar inkabb jazzt hallgat legtobbet.

hetkozben biciklizek munka be es munkabol haza, ami elegge lesziv sajnos, de nem banom, jobb mint a tomegkozlekedes. tudjatok egyebkent hogy itt egy disznoinfluenza robbanas van? ahogy ati is mondta, megy a hiszti, de nem is alaptalanul. london szamit ma a vilagon a legrosszabb viruskozpontnak. tul azokona a szamokon amiket mindenhol lehet olvasni (2000 beteg, 15 halaleset) azert elmondom a realisabb reszet is a dolognak. itt a munkahelyemen minden masodik embernek volt mar, koztuk nekem is. van akit szemtebbul kap el van aki konnyen megussza. azon mulik mennyire eros az immunrendszered. mivel szerencsere en ezen dolgoztam az utobbi evekben igy egeszen jol birom a strapat. ugyanakkor napi rendszereseggel itatom a munkatarsaimat egy pohar vizzel amibe grapefruit mag kivonatot es egy gramm cvitamint teszek. utaljak nagyon, de nem utasitjak vissza. mar csak azert sem, mert az egyikuk partnere viszonyalg koran es kemeyen kapta el, egeszen odaig fajulva hogy vert kohogott.

en is kohogok reggelente mostansag, de mas bajom nagyon nincs. kicsit faradt vagyok, de ezt a sok biciklizesnek es a napi hat nap munkanak tudom be. ugyanis vasarnaponkent a bioboltban dolgozom, igy csak a szombat marad pihenesre, bar az altalaban egeszen jol szokott elsulni.

a biobolt ugye meg nincs lezarva, ujabb koroket fut a buddhista kozpont. penteken jar le egy hatarido (ebbe most nem megyek bele), es ahhoz kepest egy hetre szamitunk arra hogy vegre dontes szuletik az ugyrol. szegeny C mar megint abban a fazisban van, hogy nem szami semmi jora, ugy erzi nem lesz belole semmi. mindez azok uan hogy legutobb elhitettek vele teljesen hogy minden oke (es persze meg most sem mondtak mast), de kozben kinyitottak a kapukat masok elott is, akik at akarjak venni az uzletet. igy most csak ulunk a seggunkon es varjuk mi lesz vegre a dontes. elegge bosszanto ez igy. olyan mertekben toketlenek ezek a buddhistak hogy azt elmondani is nehez. es mindemellett teljesen megbizhatatlan uzletpartnerek. mondom majd hogy alakul hamarosan.