Biztosan mutatjak otthon is a TVben, micsoda pocsek tel van itt Angliaban. Egy ideig Londonban nem havazott/fagyott annyira mint mindenhol mashol (lasd: Skocia, ahol minusz 22-t mertek tegnap ejjel), de egyre nyilvanvalobb hogy nyomorusagos idojaras kovetkezik. A gazszolgaltatok bazi nagy nyomas alatt vannak, az oregek nem tudjak elhagyni a hazaikat, a boltokba nem jut el az aru, mi tobb problemak vannak a so es salak ellatassal. Azert es nem semmi lassuk be. A masodik dolog ami emlitenem kell, az a recesszio elnyulasa, nem nagy ujsag, de tovabbra is azzal jar hogy meg egy eves itteni tapasztalattal is baromi nehez munkat talalni. Ne ertsetek felre, nem kocsmai vagy ettermi melora gondolok, hanem olyanra ami miatt erdemes itt lenni Londonban a vilag kb harmadik legdragabb varosaban (Tokio es New York utan). Leginkabb filmes es legalabb irodai melot keresek. Az elsonek baromira orulnek, a masodikbol pedig hasznot tudnek huzni. Jo lenne akar egy bioboltban is dolgozni, hiszen az is egy nagyszeru side-skill, amit fejlesztgethetek, es amivel hasonlokeppen recessziobiztossa valhat a kis eletem. Hat ezeket a dolgokat kerestem az elmult ket honapban es egy sem jott be. Persze ez a ket dolog nagy valoszinuseggel csak atmeneti, hiszen jon majd a tavasz, a koranyar, es minden viragba borul.
Hazakoltozunk a telre, ami nem volt konnyu dontes, de megszuletett. Sporolunk az otthon-lettel, foleg Kesztolcon. Egy kicsit lazitunk, foleg C, aki nem hagyta el London legalabb egy eve. Hogy az mennyit szamit neki, azt gyanitom nagyjabol tudjatok.
Ami viszont nekem meg ezen felul is nagyon szamit, az az hogy harom honap alatt valoszinuleg kiderul majd mennyi eselyem van az otthoni filmiparban munkat kapni.

Ezen felul meg tenyleg csak a plane az hogy otthon mindenkivel talalkozhatunk ismet.