gyors update.
miutan Cnek otthon meggyult a baja a bevandorlasi hivatallal, ime, itt is utolert minket a sors. egy irodaban, ahol a National Insurence miatt volt, kozoltek vele hogy illegalisan tartozkodik az orszagban, ebbol baj lesz. most ugy tunik azert nem veszes a helyzet, de mindenesetre holnap elmegyunk egy jogaszhoz koran reggel. amint tudok valamit mondom.

nekem a filmes dolgok igy-ugy alakulgatnak, volt egy jo adag biztato levelem, telefonhivasom volt. marmint ersze en hivogattam embereket (kineztem egy uzleti telefonkonyvbol a kelet es eszak londoni filmes cegeket), illetve irtam nekik leveleket boszen.

hugom is itt volt par napot, amibol egyiket setalgatassal korulnezessel majd a nap veget pedi lazacvacsoraval toltottuk. asszem jol sikerutl nap volt. masnap meg megtudtuk, hgy baj van C tartozkodasaval, szoval az meg elegge para volt.

a munkam meg annyira laza volt a hetvegen hogy azt hittem pofam leszakad. vasarnap vagy negyven oldalt olvastam az egy rovidfil keszitesrol szolo konybol, illetve majdnem elaudtam a pult tamasztasa kozben, ennyire kevesen voltak. szoval ez azert most eleg jol esett.

pfffff… irok majd mi lett a holnapi tanacsadas eredmenye.