Az utobbi ket nap nagyon szep volt ugyhogy sokat setaltunk. Kezdjuk rendesen folfedezni Sotke Newington-t, ami a mi keruletunk (Islington) mellett van, keletre. Azt hiszem most ez lehet London egyik legszebb es legbaratsagosabb resze. Csendes kis utcak, kellemes parkok, kicsi falukozpont szeru keresztezodesek, ahol kisvallalkozok apro boltjai vannak. Persze lehet talalni tescot meg a tobbit, de sokkal ritkabb mint mashol.
Es ami a nagy “find” az egy apro lemezbolt ahol igazan, igazan jo aron lehet vinyleket vasarolni. Sok lemezboltban jartam mar es a legtobb helyen 3 fonttol kezdodtek a rendes lemezek, itt meg egy fontig is le lehet menni. Ugyan most meg nem vettem semmit, de amikor hazajottem gyorsan kivalogattam az eladando lemezeket (ugyanis a boltban lehet cserelni is), konyveket (mert azt is lehet) es nemsokara visszamegyek, megszabadulok egy csomo folosleges cucctol, es befeketetek nehany ujabb lemezbe. Az a szuper hogy bele is lehet hallgatni, nem zsakbamacska a dolog.
Jae s hogy a munkakereses? Hat az koszoni jol, van, allapota stabil, se elore se hatra, ugyhogy lenyegi valtozas (krizis) nem tortent. Pfff… no majd a kovetkezi heten. Vagy az azutani heten. Bakker tenyleg nagys zerencsem van hogy jobbara kifizettek a forgatason. Jae s hogy mi van mas filmes melokkal? Jogos a kerdes kedves baratom, de az a helyzet hogy nincs kilatasban semmi. Ez nem csak az en bajom de kb mindenkije itt a kornyeken gyanis a szokasos husz film helyett jelen pillanatban (ev vegen) mindossze negy forog az orszagban. Azt mondjak a szakmai ismeroseim hogy majd jovo februarban lesz valtozas. Akkor kezd el forogni egy csomo ujabb film. Hat majd meglatjuk.
Most hogy vegulis ket melo kozott vagyok, viszonylagos biztonsagban, igy a szakmai tovabbkepzesemre tudom forditani a figyelememet. Ennek szellemeben sokat olvasok es sok filmet nezek, illetve amit itt meg nem mondtam de sokan mar tudjatok, egy tundermeset igyekszem irni, amit kesztolcon tervezek majd megvalositani. Ebben szerencsere van egy csomo segitsegem, de meg annyira az elejen jar a dolog, hogy csak remelni merem hogy fel even belul lesz belole egy rendes script, olyasmi amit igenis szeretnek majd megvalositani, ami igenis elmehet majd fesztivalokra, es ami igenis tovabb lendit majd.